Haberler

23 Nısanda 23 Tekerlekli Sandalye

23 Nısanda 23 Tekerlekli Sandalye

Şahinbey Lions kulübü tarafından 23 Engelli çocuğa Tekerlekli Sandalye bağışı yapıldı. Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi tarafından organize edilen dağıtım töreninde ,Şahinbey Lions Başkan ve yöneticileri katıldı ve duygulu anlar yaşandı.

23 Nısanda 23 Tekerlekli Sandalye Bağışında bulunan, Şahinbey Lions Yönetim Kurulu Başkanı Dilber Bayrak ; her yıl kulübümüzce yapılan Tekerlekli Sandalye bağışımızı bu kez çocuklar için planladık.Dağıtım için Ciddi bir kuruluş olan, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi ile temasa geçerek ihtiyaç sahibi çocuklarımızı belirledik ve sade bir şekilde verdik. Şahinbey Lions kulübü olarak her zamana engellilerimizin yanında olmak istiyoruz. Bize bu çalışmada destek veren Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Hulusi Kalender'e, Yönetim Kuruluna ve bu töreni büyük bir titizlikle organize eden insan psikolojsi ve iletişim uzmanı Erengül Üstünbostancı'ya teşekkür ederiz.

Türkiye Sakatlar Derneği  Gaziantep Şubesi Başkanı Hulusi Kalender ; bazan bize soruyorlar ,ihtiyaç sahipleri için Tekerlekli Sandalye nasıl temin ediyorsunuz diye.? Siz ciddi işler yaparsanız,işiniz çok kolaylaşır.Sosyal Sorumluluk bilincinde olan kişi ve kuruluşlar sizleri bulur.İhtiyaç sahibi üyelerimize,engellilerimize gerekli olan Tekerekli Sandalyeler her yıl Şahinbey Lions tarafından karşılanmaktaydı.Ancak bu yıl bir farkındalık yapıp 23 Nısan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyle , 23 engelli Çocuğumuza Tekerlekli Çocuk Sandalyesi verildi.Bizim amacımız duyarlı kişi ve kuruluşları ,ihtiyaç sahibi engellilerle buluşturmak.Bağış yapanlarla, bağış alanları  bir araya getiriyoruz.Her iki tarafta mutlu oluyor.Dernek olarak bu tür etkinlilere, faydamız olmasından bizde mutlu oluyoruz.dedi

Dağıtım törenine Şahinbey Lıons Başkanı Dilber Bayrak yanı sıra, Esin Çayırağası Alyamaç,Şebnem Oral,Demet Aktan,Gülben Deniz Gölgeler,Saynur Cebeci ,Gülden Uzalp ile engelli çocuklar ve aileleri katıldı.