Engelsiz Gaziantep Spor Haberleri

Gaziantep'te Engelliler Hayat buluyor

Gaziantep'te Engelliler Hayat buluyor

Gaziantep'te Engelliler Hayat buluyor
 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Gaziantep için çok önemli olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyespor bünyesinde kurulan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın engellilerin sosyal aktivitelerle stres atabileceğini belirten Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, "Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu işe amatörce başladı ama her geçen gün biraz daha profesyonelleşiyor. Belediye Başkanımız Dr. Asım Güzelbey engellilerin her alanda faaliyet göstermesi konusunda çok hassas. Sakatlar Derneği bize böyle bir teklif getirdiğinde hiç tereddütsüz kabul ettik ve Gaziantep'te ilk kez Tekerlekli

Sandalye Basketbol Takımını kurduk. Bu spor Gaziantep'te yeni olmasına rağmen, hem sporcular hem de bizler yeni yeni tecrübe edinmesine neden oldu. Şimdi 15 engelli kardeşimiz spor yapıyor. Oynadıkları maçlarda farklı skorla da yenilebilirler, hiç önemli değil. Önemli olan Gaziantep'in temsil edilmesi ve engellilerin bu gibi sosyal aktivitelerle zaman geçirmesidir. Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na her türlü desteği veriyoruz. Önümüzdeki günlerde malzemelerini de vereceğiz.

Önümüzdeki müsabakalarda umarım istedikleri başarıyı elde ederler" dedi